Autók a pokolból

Néha úgy érzem, hogy meg kell osztanom a véleményem pár dologról. Néha autót vennék, de nincs rá pénzem, és van józan belátásom. Ilyenkor jön jól ez a tiszta fehér fekete lap. !!Vigyázat! A szövegben előfordulhat irónia és szarkazmus is!!

Friss topikok

  • ColT: Ködben, esőben, miért muszáj előzni? :) (2013.03.12. 12:23) A rendszergazda autót szerel: Hátsó ablaktörlő
  • Sasirally: Ezt a Celica-t nemrég adta el egy kereskedés 120.000-ért, majdnem megvettem én is. A felsorolt ext... (2011.03.01. 15:10) Verseny az élet
  • kollarg: ezt az autót én is megtaláltam akkoriban. és TÉNYLEG elgondolkoztatott. már majdnem hajlandó lette... (2009.11.01. 19:40) Az ismerős forma: 1968 Steyr Fiat 124
  • Sam. Joe: Nincs mese, ez bizony csajozós! 8-) De a legjobb a Wikipédiás link, amiből megtudhatjuk, hogy a Wa... (2008.09.17. 13:47) A pokol kutyája

Az álmok néha valóra válnak

2008.08.25. 16:04 TomP

Nagy álmom egy Tatra. Természetesen pénzem nincs rá, de a formája és a V8 a farában már régóta mozgatja a fantáziámat. Most viszont találtam egyet, amit már szinte bárki megengedhet magának. A képek a dátumbélyeg szerint nem ma készültek, de reménykedni lehet, hogy azóta lezsírozva áll egy porszáraz helyen, vagy nem értettek a fényképezőhöz.

Kicsit ugyan hiányos, rozsdás, de a motorja benn van a farában, és még papírjai is vannak. Maga a csoda. Ahogy az is, ha ebből még egyszer autó lesz.

A karosszériaelemek megvannak, látszanak a rozsda között, a beltérben is van valami, és ami a legfontosabb: vannak ablakok is. A belsőt akár ki is dobhatjuk és mai izlésnek megfelelővé tehetjük, a 60-as évek csehszlovák luxusa ma már úgyis nevetséges tud lenni, ráadásul nem az utolsó példány megmentése a cél, hanem egy reménytelen eset megmentése saját magunknak.

Ha már modernizálunk, akkor jöhetnek jobb fékek, valami dögös fényezés, hifi, stb. A színváltó lakkot és a neont azért hagyjuk meg a telepi srácoknak, hiszen ez egy méltóságteljes luxuskocsi. Olyan csodát lehetne belőle varázsolni, hogy akár az Operabálra is nyugodtan mehetnénk vele, ha nem iszonyodnánk annyira a sznoboktól.

Azt azért nem várhatja az ember, hogy tökéletes lesz két hét alatt, de szépen lassan Petrocelli módra talán még megmenthető. Annyival állunk jobban, hogy nekünk házunk van és a kocsit kell megcsinálni, nem fordítva. Ez változhat, lehet, hogy el kell adni a végére a házat és az autóban lakni. A végén megint Petrocelli nyer...

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolikocsik.blog.hu/api/trackback/id/tr46632292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása