Autók a pokolból

Néha úgy érzem, hogy meg kell osztanom a véleményem pár dologról. Néha autót vennék, de nincs rá pénzem, és van józan belátásom. Ilyenkor jön jól ez a tiszta fehér fekete lap. !!Vigyázat! A szövegben előfordulhat irónia és szarkazmus is!!

Friss topikok

  • ColT: Ködben, esőben, miért muszáj előzni? :) (2013.03.12. 12:23) A rendszergazda autót szerel: Hátsó ablaktörlő
  • Sasirally: Ezt a Celica-t nemrég adta el egy kereskedés 120.000-ért, majdnem megvettem én is. A felsorolt ext... (2011.03.01. 15:10) Verseny az élet
  • kollarg: ezt az autót én is megtaláltam akkoriban. és TÉNYLEG elgondolkoztatott. már majdnem hajlandó lette... (2009.11.01. 19:40) Az ismerős forma: 1968 Steyr Fiat 124
  • Sam. Joe: Nincs mese, ez bizony csajozós! 8-) De a legjobb a Wikipédiás link, amiből megtudhatjuk, hogy a Wa... (2008.09.17. 13:47) A pokol kutyája

Mad Max Mazda

2008.12.19. 15:36 TomP

Ma egy igazi különlegességet találtam, ami egyértelműen nem agyamentsége miatt pokoli, hanem amiatt, hogy ezen a földrészen nem nagyon találni másikat belőle. Találtam egy 1977-es Mazda Bongo-t, ami a manapság Mazda E2200 néven ismert járgány első generációja, még farmotorral és jobb oldali kormánnyal. Másik vonzereje, hogy egy ilyen kocsi is szerepelt szerepelt a Mad Max-ben.

A Mad Max-ben is szerepelt

Ezt a képet csak perspektíva gyanánt tettem ide, hogy milyen jó állapotú az általam talált darab.

A hirdető nem halmoz el minket információval, csak anyit lehet tudni, hogy az erősebbik 1000 ccm-es modellről van szó, és ezt is csak a képekről.

Az autó valahonnan Új-Dél-Wales-ből származik, a festés alapján legutoljára egy szobafestő használhatta és első ránézésre meglehetősen komplettnek tűnik. Sőt még vonóhorog is van rajta.
Ideális felújítási alapnak tűnik, természetesen a valódi pokoli részletek csak szétszerelés közben/után derülnek ki. Én magam örök optimista vagyok, így biztos vagyok benne, hogy pöccre indul, szépen lassul a dobfékein és bármikor legyorsul egy Barkast. Egy alapos felújítás után igazi sztár lehetne mindenféle oldtimer találkozón, Mazda haszonjármű bemutatón. Csak az alkatrészek beszerzése jelenthet kisebb kihívást. De biztosak lehetünk, hogy csak néhány Japán kiruccanás levélváltás japán és ausztrál rajongókkal és meglesz az összes muzeális minősítéshez szükséges beszerezhetetlen műanyag elem és hiányzó apróság

Ha ez mégse működne, akkor még mindig szerezhetünk ausztrál barátainktól egy V8-at egy Ford Falconból, elővehetjük a fekete Neoluxot, lecsupaszíthatjuk a külsőt-belsőt és néhány év hét alatt megcsinálhatjuk belőle Mad Bongo-t. Ez már igazán nem lehet bonyolult, hiszen senkit sem kell tisztelni, csak flex és hegesztő kell hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolikocsik.blog.hu/api/trackback/id/tr34817229

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Crema Hidratante Mercadona Hombre 2018.06.21. 14:38:07

Pezsgőfürdő a kertben - Lakberendezési ötletek

Trackback: Crema Facial Antimanchas 2018.06.11. 13:33:07

G Y E R E K O L A S Z - Tudormanók - gyereknyelvtanulás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása