Autók a pokolból

Néha úgy érzem, hogy meg kell osztanom a véleményem pár dologról. Néha autót vennék, de nincs rá pénzem, és van józan belátásom. Ilyenkor jön jól ez a tiszta fehér fekete lap. !!Vigyázat! A szövegben előfordulhat irónia és szarkazmus is!!

Friss topikok

  • ColT: Ködben, esőben, miért muszáj előzni? :) (2013.03.12. 12:23) A rendszergazda autót szerel: Hátsó ablaktörlő
  • Sasirally: Ezt a Celica-t nemrég adta el egy kereskedés 120.000-ért, majdnem megvettem én is. A felsorolt ext... (2011.03.01. 15:10) Verseny az élet
  • kollarg: ezt az autót én is megtaláltam akkoriban. és TÉNYLEG elgondolkoztatott. már majdnem hajlandó lette... (2009.11.01. 19:40) Az ismerős forma: 1968 Steyr Fiat 124
  • Sam. Joe: Nincs mese, ez bizony csajozós! 8-) De a legjobb a Wikipédiás link, amiből megtudhatjuk, hogy a Wa... (2008.09.17. 13:47) A pokol kutyája

A pokol kutyája

2008.08.18. 15:56 TomP

Első versenyzőnk a magyar ipar remeke, egy Puli, igazi "ipartörténeti különlegesség" az eladó szerint. A nyolcvanas években a Hódgép által gyártott mopedautó soha nem volt elterjedt az országban, talán a világon sem, de még a Wikipedia is megemlékezik róla, tehát legalább egy rajongója van ezen a földön.

Szerencsére nagyrészt szocialista autók alkatrészeiből épült amivel biztosan tele voltak vannak a bontók és a magyar kisipar is kétes kiváló minőségben gyártja őket.

A képen is látszk, hogy milyen kiváló állapotban van az autó! Karosszériaelemein nem látható rozsda (mert takarja az előregedett műanyag) és az illesztési hézagok mondjuk nem Wolfsburgot idézik, de az Epokitt és a csiszoló a legjobb barátunk. Egy-kettőre készen lesz. Javításra szorul, de (ugyan ezt az eladó nem közli) talán az a selymesen doromboló dízelmotor még megtartott valamit 4 fickós kilowattjából. Az ablakokat is biztosan meg lehet menteni csak be kell ugrani a házba egy kis ablaktisztítóért és csillogni fog mint új korában. Hát persze, hogy megéri azt a 400 ezret!

Annyi azért látszik a madárszaros (festékes?) ablakokon keresztül is, hogy belül kicsit hiányos a felszerelés. De kit is érdekel! csak egy út a bontóba és máris bedobharjuk a sportkormányt és a kagylósított Recarókat egy Alfából, négy maci mintájú alufelni egy tuning Micráról vagy Twingoról és indulhatunk csajozni a főutcára. A tetőablakon kersztül simogat a napfény/holdfény, az ülés mügé még éppen elfér a kötelező mélynyomó, és egy ilyen szép sárga verdára (pussy magnet yellow) biztos tapadnak a csajok.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolikocsik.blog.hu/api/trackback/id/tr49621507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2008.09.17. 13:47:23

Nincs mese, ez bizony csajozós! 8-)
De a legjobb a Wikipédiás link, amiből megtudhatjuk, hogy a Wartburg és Puli védjegyek egy kézben vannak! Respect!
süti beállítások módosítása